Hiljaiseloa | Slow life

Nettisivuja on päivitetty hiljaiselostamme huolimatta sieltä täältä, mutta varsinaisia uutispäivityksiä meillä ei ole täällä sivuilla ollut. Pikku-uutiset on nostettu vain Facebookiin, ja todennäköisesti tulen jatkossakin toimimaan näin. Nettisivut toimivat paremmin “pysyvän” tiedon tyyssijana, kun Facebook-sivumme toimivat nopeasti päivitettävänä uutiskanavana. Päivittäminen kun onnistuu puhelimellakin.

FB-sivummehan löydät osoitteesta:
www.facebook.com/Minitiimi

Keväämme ja alkukesämme on ollut suoraan sanottuna raskas. Jouduin päästämään pikku-Reinon vehreämmille laidunmaille 6 viikon iässä, kun Reinolta löytyi sydänultrassa sydämestä avonainen PDA-tiehyt. Sen pieni sydän oli jo kärsinyt PDAsta eikä leikkaus ollut enää vaihtoehto.

Molemmat tytöt jäivät kasvamaan kotiin, ja tällä hetkellä, 11,5-viikkoisina ne ovat mukavankokoisia ja reippaita. Eläinlääkärintarkastuksessa ne molemmat todettiin terveiksi. Otatin juhannusviikolla niistä molemmista omaa uteliaisuuttani tyydyttääkseni MDR1- ja CEA-geenitestit ja sain tulokset tällä viikolla. Molemmat ovat MDR1-kantajia (+/-). Rusina on CEAn osalta geneettisesti terve (Normal) ja Reeta kantaja (Carrier).


I have been very lazy with the website updates but our Facebook site is up to date. You can find us from facebook: www.facebook.com/Minitiimi

We lost our sable boy Reino at 6 weeks but both girls are happy and healthy. I did the MDR1 and CEA/CH gene tests for them last week and I’m happy to announce that both are MDR1 carriers and Rusina is also CEA/CH Normal (genetically clear for CEA/CH). Reeta is a CEA/CH clear carrier.