Pentuesuunnitelmat | Planned litters

Etsin pennuillemme aktiivisia, erilaisista harrasteista (toko, agility) ja näyttelyistä ja itse rodusta ja rodun terveystilanteen parantamisesta kiinnostuneita koteja (sitoutuu terveystarkastamaan koiran aikuisena). Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimäni pennunomistaja tai sijoitushaltija.

Olen Suomen Kennelliiton ja Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ensimmäisen kerran jo vuonna 2001, ja toistamiseen 2010. Olen myös Suomen Koirankasvattajat ry:n (SuKoKa) jäsen. Käytän Suomen Kennelliiton sopimuskaavakkeita myydessäni tai sijoittaessani pennun.

Mikäli olet kiinnostunut koiristani, tulevista pentueista ja aikaisemmista pennuista tai haluat jutella tai kysellä vaikka rodusta, ota yhteyttä sähköpostilla (vastaan iltaisin ja viikonloppuisin).

Lue myös menuvalikon päätasolla oleva Pentueet | My breeding -sivu. Löydät sieltä lisätietoa mm. pentujemme 8 ensimmäisestä elinviikosta.


My puppies are raised with utmost care and attention, I place a lot of emphasis on socialization. All puppies are registered, de-wormed (3 times), micro chipped and vet checked before they leave to their new homes. Active homes (agility, obedience, shows, adult health tests) are preferred but active pet homes will be considered.

I’m the member of Finnish Kennelclub, Finnish Shetland Sheepdog Club and Finnish Dog Breeder’s Association.

If you are interested in my breeding, my shelties or my upcoming litters don’t hesitate to contact me.

Shetlanninlammaskoirien pienimuotoista kotikasvatusta Kajaanissa. Tavoitteena kaunis, terve, toimintakykyinen, hyväluonteinen ja -rakenteinen paimenkoira.