Muut | Others

Sijoituskoira on lupaava pentu, josta kasvattaja toivoo kasvatustyölleen jatkoa. Sijoituskoira asuu sijoituskodissaan, jossa se elää normaalia elämää aivan samalla tavalla kuin perheen muut koirat ja lemmikit.

Koska pyrin kasvattamaan shelttejä omaan tarpeeseeni ja vain pienimuotoisesti, on jokainen yhdistelmä tarkkaan harkittu ja vain sellainen, josta olen valmis jättämään jatkoa omaan kasvatukseeni. En kuitenkaan pysty jättämään jokaisesta pentueesta pentua kotiin kasvamaan, koska haluan pitää kotona olevan koiramäärän pienenä. Sijoitan siksi silloin tällöin lupaavia narttuja tai narttupentuja sopiville sijoitushaltijoille eri puolille pohjoista Suomea.

U-pentueen emo, Minitiimin Quizz Show (om. Tarja Nevalainen), Y-pentueen emo, Minitiimin Updated Quizz (om. Anna Yliaska), E-pentueen emo, Minitiimin Who’s Got The Bling (om. Tiina ja Juha Karjalainen) ja A-pentueen emo, Minitiimin Angel In Disguise (om. Auli Näsi), Minitiimin Aim For Fame (om. Jenni Anttonen) ja Minitiimin Instant Crush (om. Heidi Rossow) ovat entisiä sijoituskoiriani.

Shetlanninlammaskoirien pienimuotoista kotikasvatusta Kajaanissa. Tavoitteena kaunis, terve, toimintakykyinen, hyväluonteinen ja -rakenteinen paimenkoira.