Meillä on pentuja | We have puppies

Noomin ja Valton (Ranger) pennut syntyivät tiistain ja keskiviikon välisenä yönä heti puolen yön jälkeen. Kaksi tyttöä ja poika. Toinen tytöistä oli kooltaan pieni, “muttei heikko”, niinkuin Uniikki laulaa biisissään Pätkätöis. Heti ensihenkäyksistä lähtien on tämä pikkuinen tiennyt mitä tahtoo. Poika oli ihan hyvänkokoinen, 150 g ja toinen tyttökin ihan ok, 132 g. Nyt kahden vuorokauden iässä pennut painavat 184 grammaa ja 162 grammaa. 106-grammaisena syntynyt pikkutirriäinen sai illalla vaakalukemaksi 128 grammaa. Toivottavasti kaikki menee nyt hyvin, ja Noomilla riittää maitoa ja terveyttä, jotta pennut jatkavat upeaa kasvuaan.

En ota pentuvarauksia enkä uusia kyselyitä tähän pentueeseen.


Noomi and Ranger’s pups were born just after midnight on Wednesday 13th 2016. Two girls and a boy. The other girl was tiny, only 106 grams, but she has gained weight beautifully. Today at 2 days old she is 128 grams. Another girl weighed 132 grams and today she is 162 grams. That’s awesome! The boy weighed 150 grams at birth but today he is already 184 grams. Hopefully everything goes well for the next few weeks!