Punkero | Fatty

Hui! Noomin h-hetki lähestyy kovaa vauhtia. Nyt eletään jo 57. tiineysvuorokautta. Kävimme viime viikolla tiineysröntgenissä ja kolme pentusta on tulossa. Toivon itselleni tietenkin tyttöjä, mutta ennen kaikkea sopivankokoisia ja elinvoimaisia pentuja.

Noomi on harjoitellut jo pentulaatikossa nukkumista, sillä eilen lämmöt kävivät ajoittain jo melko alhaalla. Minun huolimittari näytti haaleaa punaista, sillä pystyn aloittamaan “äitiyslomani” vasta perjantaina. En haluaisi, että pikkumamma joutuisi valmistautumaan synnytykseen ihan yksikseen. Pentujen kehityksenkin kannalta olisi mukavampaa, jos tiineys venyisi lähemmäs keskimääräistä tiineydenkestoa eli n. 63 vrk.


So exciting! It is already 57 days since mating and only a week left till Noomi’s due date. Last week we visited the vet and there are three sheltie babies coming this time. Hopefully everything goes well and the pups will born viable and healthy.