Pitkästä aikaa | Long time no…

Tämä on sitten virallinen pentupäivitys! Olen tuolla facebookin puolella jo kirjoitellutkin epäilyksistäni, että kevätkylvömme voisivat tuottaa tulosta, ja Noomille ja Valtolle olisi pentuja tulossa. Mutta koska kaikki tiineyden merkit ovat olleet niin olemattomia, en ole viitsinyt tänne sivustolle mitään päivittää.

Mutta nyt mennään vauhdilla eteenpäin. Jostain syystä nämä mun nartut tuppaa paisumaan tyyliin “pillistä pullaksi yhdessä yössä”. Noomin vatsa on ottanut nyt spurtin, ja kyllä mää aika varma (99%) jo olisin, että pentusia on tulossa. Ajankohtaan kuuluva kirkas limavuotokin on alkanut. Yhden prosentin epävarmuustekijä (valeraskaus) on toki olemassa niin kauan, kun pentujen ääniä ei pysty stetarilla kuulemaan, tai rankoja kuvaamaan. Pidetään peukkuja!

Käymme röntgenissä lähempänä laskettua aikaa, jos se aikataulullisesti sopii kalenteriimme ja vatsa jatkaa kasvuaan. Jänskää! Kuvassa Noomi 33 vrk astutuksesta. Vatsa on selvästi laajentunut ja nisät punoittavat.

ranger_noomi2016_v2

Tähän pentueeseen minulle on tullut niin paljon jo kyselyitä, että en toistaiseksi toivo niitä enempää. Syntymättömiä pentuja en kuitenkaan ole luvannut kenellekään. Lupaavat narttupennutkaan eivät tuttuun tapaan tule toistaiseksi myyntiin.


I’m pretty sure that Noomi is pregnant with Ranger’s pups. Today is her 33rd day after the mating and we have four more weeks to wait until her due date which is 12th April. Bitch puppies are not for sale at this stage.