Nukan näyttelydebyytti lähestyy | Nukka’s show debut is very close

G-pentue on jo paria päivää vaille 7 kk. Molemmat pennut ovat vaihtaneet jo hampaansa – Nukan maitokulmurit tippuivat kolmisen viikkoa sitten ja uudet hampaat tulivat nätisti omille paikoilleen. Nyt kun hampaanvaihto on ohi, suutsekkaus paljasti, että Nukalle jäi puuttumaan alhaalle molemmat P2-välihampaat. Se ei meidän harrasteita hidasta, eikä ole minulle jalostuksenkaan este, jos koira on muuten priima; terveydeltään ja luonteeltaan. Sulhaseksi luonnollisesti valitaan täysihampainen kaveri. Mutta ei kuitenkaan mennä vielä asioiden edelle – toinenhan on vauva vasta…

Nukka debytoi näyttelykehissä Vaasassa pentuluokassa reilun viikon päästä. Tai luultavasti debytoi, koska emme ole päässeet erinäisistä syistä treenaamaan ollenkaan näyttelykiemuroita ja koreografiaa ja pentu käyttäytyy huonosti. Tulevan keskiviikon pallohallitreenit todennäköisesti ratkaisevat asian puolestani. Jos Nukka käyttäytyy kuin sirkusponi pallohallilla, lähtee se mukaan Vaasaan haistelemaan tunnelmaa, mutta ei astu kehään. Saas nähdä…Liekö ekat juoksut tulossa…?

Penturintamalta kuuluu myös kivoja asioita. Naksulle syntyi Dreamlook-kenneliin kolme viikkoa sitten viisi pentua ja Imatralle odotetaan parin viikon päästä uusia tulokkaita. Myös meidän musta poika on ollut ahkerana. Nadia ja Valto saavat pentuja viikolla 17 ja yksi uusi tilauskin on laitettu eteenpäin, mutta siitä ei vielä tämän enempää…


My G litter is already 7 months old. Teething is over and I noticed that Nukka is missing two premolars (P2).

She will have her show debut within a week at Vaasa show at puppy class (7-9 months old). Or not. Depending on how her show training will go next Wednesday. We haven’t trained much and last week it didn’t go very well. She behaved very naughty. I think she will have her season soon…?

And some puppy news. Nacho had his 7th litter three weeks ago. There are five pups in Dreamlook kennels. And Moona and Nacho are expecting few more pups in Imatra. Ranger and Nadia will have pups within two weeks (17/2015)…and maybe some more pups after him coming later this spring…