Vuolasvirta-palkinto #1000 | Vuolasvirta Breeding Award #1000

Tehtävä on suoritettu!

Suomen Kennelliitto on myöntänyt minulle 2015 Vuolasvirta-kasvattajapalkinnon shetlanninlammaskoirien ansiokkaasta kasvatustyöstä. Olen järjestyksessäni seitsemäs palkinnon saanut shelttikasvattaja.

Suomen Kennelliitto perusti Vuolasvirta-palkinnon koiranjalostuksen kehittämiseksi ja edesmenneen taitavan kynologin Lauri Vuolasvirran ansioiden kunnioittamiseksi. Suomen Kennelliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille.

Kasvattajan ansiot määräytyvät hänen kasvattamiensa koirien määrän ja niiden saavuttamien käyttökoe- ja näyttelytulosten perusteella palkintoon liittyvän pisteytysjärjestelmän mukaisesti. Kasvattajalla on oltava kennelnimi ja hänen toimintansa kenneltyössä on oltava kasvattajasitoumuksen mukaista, moitteetonta ja esimerkillistä.

Ensimmäisen kerran palkinnot jaettiin vuonna 1979.

Kiitokseni kaikille osallisille. Jannelle – ilman häntä tämä palkinto olisi ollut vaikeampi saavuttaa. Urosten omistajille Suomessa, Ruotsissa ja Alankomaissa. Seijalle ja Ainille. Suelle ja Julialle Australiaan Valtosta. Kasvatinomistajilleni, kasvattajakollegoilleni ja tietenkin kaikille tuomareille, jotka ovat arvostaneet koiriani palkitsemalla niitä näyttelyissä…

Artikkelin pääkuva: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi

12015030_917763704985090_1970217212584518938_o


Mission completed!

The Finnish Kennel Club has granted me the Vuolasvirta Award for excellent breeding of Shetland Sheepdogs. I’m the seventh Sheltie breeder who has achieved this award in Finland in 1979-2015.

The Vuolasvirta Award was founded to develop dog breeding and to respect the merits of the deceased cynologist Lauri Vuolasvirta. The Vuolasvirta Award is the highest merit a breeder can get from the Finnish Kennel Club. The Award was given to me at Helsinki Winner Show in 5th December 2015.

Thank you to all involved – my hubby Janne – without you this award would have been much difficult to achieve, stud dog owners in Finland, in Sweden and in the Netherlands, Seija from Helskon, Aini from Susadan, Sue and Julia from Sunlands, my puppy buyers, co-breeders, the judges…

Top photo: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi