Erkkarissa ja muuta | At Speciality Show and more

Elokuussa Minitiimi vieraili Joensuun KV ja KR näyttelyissä, Kajaanin ryhmänäyttelyssä sekä Oulun erikoisnäyttelyssä, loistavin tuloksin.

Neppari oli neljä kertaa rodun paras veteraani. Se nappasi Kajaanin ryhmänäyttelystä myös ROPin, BIS1-veteraanisijoituksen, RYP4-sijoituksen ja erikoisnäyttelystä BIS-veteraaniruusukkeen itselleen.

Valto teki tasaisen varmaa ERI-työtä. Kaikista kolmesta näyttelystään se sai myös SA:n. Kirsikkana kakun päälle Joensuusta tuli enkkutuomarin kehästä PU3-sijoitus.

Vaikka Noomi oli vuoronperään tuomareille liian pieni tai sopivankokoinen, se näytteli itselleen elokuussa kolme ERI-tulosta. Enkkutuomarilta erkkarista se sai myös luokkasijoituksen. Meno erkkarissa oli muutenkin huikeaa. 29 avonartusta kolme sijoitetusta oli kasvattejani tai kasvatin jälkeläinen. Siska Nadiantytär männynkäpyläinen oli ERI2 SA V-SERT, Norma Nepparintytär minitiimiläinen oli ERI3 SA ja Noomi Nepparintytär minitiimiläinen ERI4 SA. Woohoo!

Viime vuoden Tampereen erkkarille tuli tänä vuonna kunnolla revanssia. Saamatta jäänyt kasvattajaluokka-KP jäi kaivelemaan niin pahasti, että nyt oli PAKKO pärjätä – vaikka sisulla, jos ei muuten 😉 Ja pärjättiinhän me. Neljästä soopelista koostunut ryhmä nappasi Michael Ewingin kehästä KAS 1 KP BIS-kasvattaja. Huikeeta! Näyttelytauolle on kiva lähteä tällaisella tuloksella. Syksyllä nähdään!

Lisää tarinoita ja koirien arvostelut elokuun näyttelyistä löydät Minitiimin facebook-sivulta: www.facebook.com/Minitiimi/