Nukka jo 5 kk | Nukka is 5 months old already

Pikkugeet täyttivät tänään 5 kk ja juhlapäivän kunniaksi Nukka pääsi taas kameran eteen. Että mä *ihaan harmaita, sateisia päiviä. Mutta kevättä kohti ollaan menossa ja toivottavasti kuukauden päästä saadaan napsaista jo kaunis aurinkoinen, kevättalvinen kuva, jonka pääosassa on auringon kanssa kilpaa loistava ihana Nukka Auringonkukkanen. Olen puolueellinen, mutta minkäs sitä luonteelleen mahtaa…

Kukkanen on vaihtanut jo suurimman osan hampaistaan. Kulmurit tulee oikein, ja taas saimme huokaista helpotuksesta peitsihammaspeikon pelosta. Alamaitokulmurit ovat lähteneet jo aikapäiviä sitten, mutta ylhäällä on kulmurit vielä paikallaan. Kokoa tyttösellä on 34 cm, eli tällä kertaa kotiin jätetty neitokainen kasvaa mittoihin. Nyt on pitänyt välillä peukuttaa, että JÄISI kokoon…Niilan purukalustoa ja kokoa en ole päässyt vielä tsekkaamaan, mutta olemme sopineet omistajan kanssa neuvolatreffeistä lähiaikoina.


Pups are already 5 months old and their teething is nearly over. I haven’t seen Niila for awhile, but Nukka seems to have correct bite. She’s 34 cm now so fingers crossed that she will fit in size…