Kohta 7-viikkoisia | Nearly 7 weeks old

Pennut, Nukka ja Niila, ovat kohta 7-viikkoisia. Tänään ne saavat mikrosirut niskaansa ja minä pääsen viimeistelemään pentujen rekisteröinnin, jotta ensi viikolla pentutarkastukseen mennessämme mukanamme on myös rekisteritodistukset.

Pennut olivat viime viikolla monta päivää kovassa ripulissa, eivätkä painot nousseet odotetusti – vain puolet siitä, mitä tämänikäiset pennut normaalisti painoaan viikossa nostavat. Kävimme piipahtamassa maanantaina eläinlääkärillä tsekkauksessa ja pennut saivat muutaman päivän Tylosin-kuurin. Jo ensimmäisen annoksen jälkeen vatsat rauhoittuivat. Nukka painaa tällä hetkellä noin 1600 grammaa ja Niila noin 1350 grammaa.


Pups are already nearly 7 weeks old. They will have their microchips today and next week we will visit the ophtalmologist for their eye check. They will have their health tests as well.

Both pups had diarrhea last week for five days and they gained weight only half what pups usually gain within a week. They got some antibiotics and they are feeling ok. The girl is approx. 1600 grams and the boy 1350 grams now.