Pennut 4 vkoa | Pups are 4 weeks old

Pennut täyttivät eilen ke 11.6. jo neljä viikkoa. Ne ovat päässeet jo muutaman päivän ajan maistelemaan lisäruokaa. Aloitimme tuttuun tapaan jauhetulla naudanlihalla, ja tänään ne maistelivat ensimmäisen kerran turvotettua nappulaa. Ja tadaa…pentuset muuttivat talon toiseen päätyyn, jonne niille on varattu viisinkertaisesti tilaa verrattuna tuttuun pentumakkariin. Siitä se ralli alkaa ja reviiri laajenee. Toivottavasti viikonloppuna on kaunis, poutainen ilma, jotta pääsemme ulkoilemaankin…


Pups are already 4 weeks old and they have started to taste new tastes and have moved to the other part of the house where they have plenty of room to play and to run. They are our family members like adults and after they have learned to move easily they can spend their time where ever they want 🙂