Pennut kasvavat | Puppies growing

Kaikki pennut ovat saaneet jo hyvin jalat alleen ja eilen pääsivät ensimmäisen kerran tepastelemaan pentulaatikon ulkopuolelle. Myös perheemme muut koirat ovat käyneet kurkkimassa pentulaatikon reunalta uusia minitiimiläisiä. Varsinkin Naksu ja Nuno olisivat halunneet tehdä lähempääkin tuttavuutta pentujen kanssa, mutta Ninja emo oli toista mieltä. Ei vielä.

Tänä aamuna pentujen painot olivat:
Pikkutrikki 606 grammaa
Isotrikki 844 grammaa
Pikkusoopeli 652 grammaa (kuvassa)
Isosoopeli 882 grammaa


Puppies have gain weight beautifully and they all can move with their little feet pretty well. Yesterday they had an opportunity to see the big world outside the whelping box and they all took it well. My other shelties have seen the new pups for the very first time this morning but the dam Ninja wasn’t so happy about it. She flashed a big grin to them “Not yet”.

Smaller tri 606 grams and bigger tri 844 grams. Smaller sable 652 grams and bigger sable 882 grams at 17 days.