Tunteita laidasta laitaan | Emotional day

Tänään on saatu sekä tihrustaa itkua että nauraa hykerrellä.  Tunteita on ollut laidasta laitaan. Nimittäin ensimmäinen E lensi tänään pesästä Pohjois-Karjalaan, Joensuuhun. Jatkossa M. Electric Rabbit tottelee nimeä Eppu ja asustaa Kuvajan perheessä.

Iloisempi uutinen kantautui Ruotsin kamaralta Piteåsta, jossa oli melkoinen suomalaisedustus omia että tuttuja. Karin Hedbergille oli viety näytille Nino, Fi Ch HelJW-12 HelW-12 Minitiimin You Make Hearts Sing, ja emänsä Nadia, Fi Ch Minitiimin Updated Quizz. Mukana oli myös Naksun tytär Nami, Fi Ch Dash’ing Leading Lady.

Nino teki unelmistani totta ekassa ulkomaan näyttelyssään – PU1 CACIB ja SERTI. Ja lottovoiton arvoinen Ruotsin valiotitteli. Lillebergien autokunnalla oli varmasti hymy korvissa asti kotimatkalla, kun myös Nami nappasi itselleen sertin ja valiotittelin.


First puppy from my E litter has left to his new home today so I have been quite sad today althought I know he got a good loving home from Kuvaja family. That brought tears to my eyes until I got some good news from Sweden…

Nino, Fi Ch HelJW-12 HelW-12 Minitiimin You Make Hearts Sing, is a new Swedish champion!

He finished his title at Piteå Int (BD1 CC CACIB BOS) under judge Karin Hedberg, Sweden! And iceing on the cake; Nacho’s daughter Nami, Fi Ch Dash’ing Leading Lady gained her Swedish title as well at the same show. Congrats to all concerned!